”Хоум Тех Сервиз” ООД е Дружество с ограничена отговорност, със седалище и адрес на управление находящи се в град София и основен предмет на дейност в сферата на сервизните услуги и продажба на бяла битова техника.
Основната цел на „Хоум Тех Сервиз” ООД е да предостави на клиентите си комплексни услуги, специфицирани спрямо всеки конкретен случай. Фирмата залага основно на качественото обслужване на достъпни цени и в кратки срокове. Комплексността на обслужването е породена от възможностите, които фирмата предлага, а именно припокриване на сервизните услуги и продажбата на уреди както нови, така и втора употреба, в зависимост от нуждите на клиента.
За периода на съществуването си фирмата е успяла да създаде силни партньорски взаимоотношения с голяма част от представителите в бранша. Успешно работи с вносители на битова техника от страни като Австрия, Германия, Холандия, магазини за резервни части с доказано качество и произход и да заслужи доверието на значителен брой клиенти, доволни от предоставените им услуги.
Собствения сервизен център и магазин за битови електроуреди е в пряка близост до идеалния център на столицата, с добре развита и удобна комуникационна инфраструктура, което улеснява достъпа до него посредством различни транспортни средства от всички части на града. Намира се в близост до Централна гара и автогара (800 м.), което пък дава възможност на клиентите от съседни населени места лесно да се открият локацията на магазина.
Колективът е от високо квалифицирани професионалисти, които са се доказали в сферата на домакинските електроуреди и са добре запознати както с предимствата, така и с недостатъците на различните марки и модели, които могат да бъдат открити на българския пазар. Възможността, която потребителите имат, избирайки услугите на „Хоум Тех Сервиз” ООД е да направят информиран избор между различни варианти за ремонт и/или покупка на битова техника.
Клиентите на фирмата имат възможност да се възползват от цялостно решение по покупката, доставката, монтажа и гаранционно обслужване на закупен от фирмата уред, тъй като доставките се извършват със собствен транспорт и се дава възможност монтажа да бъде извършен от квалифициран за целта персонал, в съответствие с гаранционните условия и политики.

При нас можете да откриете качествени сервизни услуги и битови електроуреди, които напълно да отговорят на очакванията Ви!

Ние сме на Ваше разположение за всичко свързано с:

    • Диагностика на уред при възникнал проблем.
  • Отстраняване на повреди.
  • Съвет при избор на уреди, съобразен с Вашите изисквания и нужди, който не включва задължителна покупка от нас.
  • Изгодни предложения за качествени уреди от среден и висок клас, с които да замените старите си машини.
  • Гаранционно обслужване на закупени от нас уреди.
  • Доставка и монтаж при много достъпни цени.

В случаите, когато не е рентабилно да ремонтирате Вашата машина, ние ще Ви го кажем, а Вие избирате как да постъпите. Стараем се да Ви предоставим варианти, които да Ви улеснят, когато не сте сигурни дали да влагате средства за ремонт или да замените Вашия уред с друг.